Het Huis

Het station heeft twee verdiepingen en een zolder. Beneden zijn de wachtkamers en het loket veranderd in aangrenzende woon- en eetkamer, plus de keuken. Boven zijn er vier ruime slaapkamers met aparte badkamer.

De begane grond bestaat uit een ruime zitkamer met open haard – vroeger was dat de wachtkamer. Aangrenzend ligt de eetkamer met tv, video, dvd en audioset. Je kunt makkelijk met z’n achten aan de eettafel zitten. Het oude loket vormt de verbinding met de keuken, die zo ruim is dat je er ook kunt eten. De keuken heeft een vijf pits RVS gasfornuis met een zeer ruime oven. Verder is er een grote ijskast, magnetron en allerlei potten en pannen om je culinair uit te kunnen leven. Er is een meer dan complete voorziening aan servies, glaswerk en bestek.

Het station is aan drie zijden omgeven door een zeer ruim terras. Op het terras bevindt zich ook een vaste BBQ. Zomers biedt het terras met de natuurlijke overkapping van vigne-vierge bescherming tegen de zon. In de tuin staan platanen en fruitbomen en bevindt zich ook de oude waterput. In het oude wachthuisje aan de overkant van de rails vindt u de ligbedden en de tuinzitjes.

Via een ronde trap kom je op de bovenverdieping waar zich vier ruime slaapkamers bevinden. Drie slaapkamers hebben tweepersoonsbedden en de vierde slaapkamer twee eenpersoonsbedden en een wastafel. Verder zijn er twee kinderbedjes beschikbaar. De ruime moderne badkamer heeft twee wastafels en een grote douche. Hier staat ook de wasmachine.